Opzoek naar verhuizers in Utrecht? Vakkindig en Betaalbaar! Opzoek naar verhuizers in Utrecht? Vakkindig en Betaalbaar!
info@utrechtsverhuisbedrijf.nl - 085-0604444

Verhuizers Utrecht en omgeving?

by onlyprogress No Comments

Bent u op zoek naar ervaren verhuizers in Utrecht en omgeving? Verhuisbedrijf Utrecht beschikt over een ruime schat aan ervaring. Al meer dan 12 jaar verhuizen onze verhuizers succesvol particulieren en bedrijven in de omgeving van Utrecht.

Onze verhuizers verhuizen u niet alleen in Utrecht, maar ook in de steden Woerden, Nieuwegein, Zeist, Vianen en Maarssen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ervaren verhuizers Utrecht en omgeving

Meer dan 50 succesvolle verhuizingen per week van particulieren en bedrijven en dat al ruim 12 jaar. Verhuisbedrijf Utrecht is dé ideale partner wanneer u wilt verhuizen in Utrecht en omgeving. Wij begrijpen als geen ander dat er veel op u afkomt wanneer u besluit te verhuizen. Verhuizen met verhuisbedrijf Utrecht is dan ook verhuizen zonder de doorgaans bijkomende kopzorgen. Wij nemen die voor u uit handen.

Voordat wij u daadwerkelijk verhuizen kunt u gebruik maken van onze inpakdienst. Voor het inpakken van uw volledige inboedel kunt u een afspraak maken met ons verhuisbedrijf. Kleine inpakwerkzaamheden kunnen vlak van tevoren en zelfs tijdens de verhuizing door onze verhuizers gedaan worden. Zo kunt u zelf de focus houden op de zaken die er écht toe doen voor en tijdens uw verhuizing.

Tijdens uw verhuizing begeleiden onze topfitte en tot verhuizer opgeleide verhuizers u van begin tot einde in zowel de Nederlandse, als de Engelse taal waarbij zij bijgestaan worden door flexibele studenten. Ons verhuisteam verhuist uw inboedel met een herkenbare verhuiswagen met laadklep, waarbij alle benodigde verhuismaterialen aanwezig zijn.


Verhuizen met ervaren verhuizers van verhuisbedrijf Utrecht

  • Meer dan 12 jaar ervaring in verhuizen van particulieren en bedrijven
  • Onze verhuizers verhuizen zo’n 50 particulieren en bedrijven per week in de omgeving Utrecht
  • Opgeleide en fitte verhuizers die zowel de Nederlandse, als Engelse taal machtig zijn gecombineerd met flexibele studenten
  • Beschikking over eigen verhuismaterialen en herkenbare verhuiswagen met laadklep

50% goedkoper verhuizen met verhuisbedrijf Utrecht

Onze verhuizers verhuizen u gemiddeld voor zo’n 50% goedkoper in Utrecht en omgeving dan overige verhuisbedrijven.

Wij kunnen dit realiseren doordat wij enkel de kosten van het verhuizen van A naar B berekenen en niet de kosten die gemaakt worden om onze verhuizers met verhuiswagen terug op kantoor te krijgen. Wij beschikken over eigen professionele verhuismaterialen en hoeven enkel materiaal te huren wanneer een verhuislift benodigd is om u succesvol te verhuizen.

Het verhuisteam bestaat uit ervaren tot verhuizer opgeleide verhuizers die ondersteund worden door flexibele studenten die uitgezocht zijn op door ons vereiste competenties. Zo maken wij gebruik van het beste van 2 werelden en kunnen u de goedkope verhuizing garanderen zonder daarbij in te moeten leveren op de vereiste kwaliteit. Onze handyman service voor montage en demontage zien wij als service. Wij berekenen hier geen extra kosten voor. Net als voor het ontkoppelen en opnieuw aansluiten van uw droger en/of wasmachine in de nieuwe woning.

Gewoon Service van het huis. Omdat wij vinden dat het zo hoort. En mocht er onverhoopt toch iets mis gaan; wij zijn ingedekt tegen schades aan uw en/of andermans eigendommen. Wel zo geruststellend.


Uw verhuizing uitgevoerd door onze verhuizers in Utrecht?

Uw verhuizing uit laten voeren door onze ervaren verhuizers voor zo’n 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven zonder daarbij in te leveren op de gewenste kwaliteit? Het kan bij verhuisbedrijf Utrecht.

Wij garanderen u de zorgeloze verhuizing die u bij blijft, hoe vaak u in de toekomst nog gaat verhuizen. Bij verhuizen denkt u automatisch aan de verhuizers van verhuisbedrijf Utrecht. Vul vandaag nog onze M3 calculator in om aan te geven wat onze verhuizers precies voor u gaan verhuizen naar Utrecht en wij sturen u binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte met prijsindicatie. Zonder verborgen kosten of kleine lettertjes.

Vraag een vrijblijvende offerte aan