Verhuislift huren? Utrecht heeft betaalbare verhuisliften! Verhuislift huren? Utrecht heeft betaalbare verhuisliften!
info@utrechtsverhuisbedrijf.nl - 085-0604444

verhuislift huren utrecht

by onlyprogress

Een verhuislift huren in Utrecht? Dat is mogelijk bij Utrechtsverhuisbedrijf. Ons verhuisbedrijf is actief sinds 1992 en beschikt over verhuisliften die een bereik hebben van maximaal 27 meter en een draagvermogen van ruim 400Kg. Een verhuislift huren in Utrecht hoeft niet veel te kosten! KLIK HIER voor een vrijblijvende prijsschatting.


Goedkoop een verhuislift huren

Een verhuislift huren? Utrecht heeft tal van verhuisbedrijven die u graag van dienst zijn. Echter bieden wij als verhuisbedrijf meerdere diensten en kunnen wij als verhuisbedrijf ook uw hele verhuizing van A tot Z uit handen nemen. Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in zowel zakelijke als particuliere binnenlandse verhuizingen en is hiervoor 7 dagen per week inzetbaar. Diverse extra mogelijkheden zoals een (de)montage en inpakservice behoren ook tot ons diensten portfolio. Vul vrijblijvend het aanvraag formulier in en ontvang een offerte op maat. U wilt een verhuislift huren in Utrecht? Dan bent u aan het juiste adres.

Kosten voor het huren van een verhuislift

( Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en gelden alleen voor de steden: Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag )

1: Snelservice 79,-

– Voor 1 meubelstuk of ander object ( m.u.v. piano’s )
– Inclusief liftbediening
– Inclusief verhuisdekens
– Tot 27 meter hoog / max 400Kg

2: Basis assistentie 59,- p/uur

– Minimaal 2 uur
– Inclusief liftbediening
– Inclusief verhuisdekens
– Tot 27 meter hoog / max 400Kg

3: Dag verhuur

– inclusief liftbediening
– Inclusief verhuisdekens
– Meerdere adressen mogelijk
– Vaste prijsafspraak

Wilt u gebruik maken van onze liftenservice? Neem contact op met ons verhuisbedrijf om de beschikbaarheid van onze verhuisliften te checken. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 08:30 tot 18:00. U kunt ook vrijblijvend het aanvraag formulier invullen. Wij sturen u altijd dezelfde dag een offerte op maat per e-mail. Goedkoop een verhuislift huren in Utrecht kan bij Utrechtsverhuisbedrijf!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Waarom samenwerken met verhuisservice Utrecht?

  • Omdat Verhuislift huren in Utrecht nu 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven
  • Met zo’n 12 jaar ervaring een zeer ervaren partner voor uw verhuizing
  • Wij sturen u altijd binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte met prijsindicatie

Een verhuislift huren met de beste prijs kwaliteit verhouding

Utrechtsverhuisbedrijf werkt samen met Budget verhuisservice. Dit overkoepelende verhuisbedrijf levert verhuisdiensten en verhuisliften verhuur door heel Nederland. Onder andere in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht kunt u een verhuislift huren.