Ontruimen - Ontruimen -
info@utrechtsverhuisbedrijf.nl - 085-0604444

Ontruimen

by onlyprogress No Comments

Het moeten ontruimen van uw woning. Het kan veel verschillende oorzaken hebben. Een faillissement, het overlijden van een naaste of een gedwongen huisontruiming door bijvoorbeeld een huurschuld. Wij van verhuisbedrijf Utrecht begrijpen dat het ontruimen van uw woning een ingrijpende en vaak emotionele gebeurtenis kan zijn. Wij denken met u mee en proberen zoveel mogelijk zaken uit handen te nemen voor u zodat u de focus kunt hebben waar u hem het hardste nodig heeft.


Het ontruimen van uw woning

Met een ruime ervaring in verhuizen en ontruimen van woningen en bedrijfspanden is verhuisbedrijf Utrecht een logische partner voor uw woningontruiming of het bezemschoon opleveren van uw bedrijfspand. Zowel voor de particulier, als voor u als zakelijke klant bieden wij een adequate oplossing voor het ontruimen van uw pand.
Bij het ontruimen van een woning of bedrijfspand is vaak sprake van veel puin en grofvuil. Verhuisbedrijf Utrecht draagt zorg voor het veilig stellen van uw goederen en een vlotte afvoering van grofvuil en puin. Met onze herkenbare, volledig uitgeruste, verhuiswagen met laadklep beschikken wij over eigen vervoer en hoeven geen extra kosten te maken voor de huur van materialen die benodigd blijken te zijn.


Uw woning 50% goedkoper laten ontruimen

In vergelijking met overige verhuis- en ontruimingsbedrijven is verhuisbedrijf Utrecht gemiddeld zo’n 50% goedkoper dan de overige bedrijven.


Hoe wij uw woningontruiming 50% goedkoper kunnen realiseren?

  • Verhuisbedrijf Utrecht berekend enkel de kosten van A naar B, niet de kosten die gemaakt worden om de verhuiswagen terug naar kantoor te rijden.
  • Wij beschikken over eigen materialen en een volledig, met verhuismaterialen, uitgeruste verhuiswagen
  • Wij beschikken over een eigen handyman service voor montage en demontage waar u niet extra voor betaald
  • Wij werken niet met kleine lettertjes en verborgen kosten. Binnen 2 uur ontvangt u van ons offerte op maat met prijsindicatie

Uw woning laten ontruimen door verhuisbedrijf Utrecht

Uw woning laten ontruimen door verhuisbedrijf Utrecht is uw pand laten ontruimen door een ervaren partner die met u meedenkt. Transparant, helder en goedkoop zonder daarbij in te hoeven boeten aan de te leveren kwaliteit.
Wij leveren uw pand bezemschoon op en weten wat voor vereisten er gesteld worden door bijv. de woningbouwverenigingen met betrekking tot het ontruimen van een pand. De zorgen die doorgaans komen kijken bij het ontruimen van uw woning nemen wij uit handen, zodat u met uw hoofd bij de belangrijke zaken kunt zijn.
Vraag vandaag nog een offerte aan voor het ontruimen van uw woning en/of bedrijfspand en ontvang binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte van verhuisbedrijf Utrecht.