Goedkoop verhuizen utrecht? Bespaar zo 30% op uw verhuizing Goedkoop verhuizen utrecht? Bespaar zo 30% op uw verhuizing
info@utrechtsverhuisbedrijf.nl - 085-0604444

Goedkoop verhuizen Utrecht en omgeving?

by onlyprogress No Comments

Goedkoop verhuizen Utrecht en omgeving? Verhuisbedrijf Utrecht is dé partner voor goedkope verhuizingen in Utrecht en omgeving..
Wij verhuizen u niet alleen goedkoop in Utrecht zelf, maar ook in de steden Woerden, Nieuwegein, Zeist, Vianen en Maarssen kunt u verhuizen met de verhuisservice van verhuisbedrijf Utrecht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Goedkoop verhuizen Utrecht en omgeving

Meer dan 12 jaar verhuizen wij particulieren en bedrijven in de omgeving van Utrecht met groot succes Wekelijks doen wij zo’n 50 verhuizingen en zodoende hebben wij een ruime schat aan kennis en ervaring. Wij begrijpen als geen ander dat er veel op u af komt bij uw aanstaande verhuizing. Om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen bieden wij u, ook onze inpak- en ontruim service aan. Met onze inpakdienst kunnen wij kort van tevoren of zelfs tijdens uw verhuizing het inpakken van de inboedel verzorgen, zodat u de focus kunt hebben op de écht belangrijke zaken. Voor het inpakken van uw volledige inboedel heeft u de mogelijkheid om een afspraak met onze verhuisservice te maken.

Wij beschikken over een eigen verhuiswagen met laadklep die van alle gemakken en materialen voorzien is en werken enkel met materialen van de beste kwaliteit. Onze Nederlands- en Engelstalige verhuizers zijn stuk voor stuk tot verhuizer opgeleide en topfitte verhuizers wie u begeleiden gedurende uw verhuizing, bijgestaan door flexibele studenten die uitgekozen zijn op door ons gewenste competenties. Voor onze eigen handyman service voor montage en demontage werkzaamheden rekenen wij geen extra kosten en ook het ontkoppelen en opnieuw vastkoppelen van de droger en wasmachine in uw nieuwe woning betaald u niets extra’s. Gewoon service van het huis. Omdat wij vinden dat het zo hoort.


Goedkoop verhuizen Utrecht en omgeving start bij verhuisbedrijf Utrecht

  • De verhuisservice van verhuisbedrijf Utrecht staat 7 dagen per week, van 9 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds klaar om al uw vragen over verhuizen te beantwoorden
  • Wij verhuizen u in de buurt van Utrecht voor 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven
  • Meer dan 12 jaar ervaring met verhuizingen maakt van ons dé ideale partner voor uw verhuizing
  • Bij een offerteaanvraag zenden wij u altijd binnen 2 uur een offerte op maat met prijsindicatie

50% goedkoper verhuizen in Utrecht en omgeving

Met verhuisbedrijf Utrecht kunt u tot wel 50% goedkoper verhuizen in de omgeving van Utrecht dan overige verhuisbedrijven.

Hoe wij dit waar kunnen maken?

Wij rekenen alleen de kosten van uw verhuizing van A naar B en niet de kilometers die onze verhuizers met de verhuiswagen terug moeten naar kantoor. Het verhuisteam bestaat uit ervaren gediplomeerde verhuizers en flexibele studenten. Op deze manier nemen wij het beste uit twee werelden en ontstaat een combinatie van voordelig en kwaliteit.

Wij verhuizen u met onze eigen verhuiswagen met laadklep waarbij alle verhuismaterialen al aanwezig zijn. Mocht het nodig zijn voor uw verhuizing hebben wij de mogelijkheid om een verhuislift in te schakelen. Voor onze extra verhuisservices zoals het ontkoppelen en aankoppelen van uw wasmachine en/of droger en onze handyman service voor montage en demontage berekenen wij niets extra’s.

Gewoon Service. Van ons naar u.

En mocht dat ongelukje toch in dat welbekende hoekje blijken te zitten; wij zijn ingedekt tegen schades aan uw en/of andermans goederen. Wel zo fijn.


Goedkoop verhuizen Utrecht – Start met de M3 calculator

Met de M3 calculator van verhuisbedrijf Utrecht kunt u precies aangeven wat wij voor u gaan verhuizen in de omgeving van Utrecht. Zo kunnen wij een offerte voor uw aanstaande verhuizing op maat aanbieden en krijgt u direct inzicht of verhuizen naar Utrecht ook echt 50% goedkoper verhuizen is met ons verhuisbedrijf.

Verhuizen naar of vanuit Utrecht met onze verhuisservice is een garantie dat uw verhuizing zorgeloos en professioneel verloopt, goedkoop mét behoud van kwaliteit.

De verhuizing die u uw leven lang bij zult blijven, hoe vaak u in de toekomst ook nog mag verhuizen. Bij verhuizen denkt u automatisch aan verhuisbedrijf Utrecht.

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons u succesvol en goedkoop verhuizen in de omgeving van Utrecht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan