Wilt u zorgeloos verhuizen naar Utrecht en omgeving? Wilt u zorgeloos verhuizen naar Utrecht en omgeving?
info@utrechtsverhuisbedrijf.nl - 085-0604444

Wilt u verhuizen naar Utrecht en omgeving?

by onlyprogress No Comments

Gaat u binnenkort verhuizen naar Utrecht? Of misschien wel uit Utrecht verhuizen? Wij kunnen uw verhuizing, zowel voor u als particulier als voor bedrijven, binnen Utrecht succesvol, goedkoop en zorgeloos laten verlopen.

Niet binnen Utrecht verhuizen, maar wel in Woerden, Nieuwegein, Zeist, Vianen en Maarssen? Ook dan kunt u van de professionele verhuisservice van verhuisbedrijf Utrecht profiteren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Verhuizen naar Utrecht

Met meer dan 50 succesvolle verhuizingen per week heeft onze verhuisservice de kennis en middelen in huis om u vlekkeloos en professioneel naar Amsterdam te verhuizen. Al ruim 12 jaar verhuizen wij particulieren en bedrijven van A naar B waarbij verhuisbedrijf Utrecht alle zorgen die doorgaans bij een verhuizing komen kijken voor u uit handen nemen.

Uw verhuizing laten verzorgen door onze verhuisservice staat dan ook gelijk aan verhuizen zonder de bijkomende zorgen. Verhuisbedrijf Utrecht biedt u de mogelijkheid om de start van uw verhuizing nog gemakkelijker te maken door gebruik te maken van onze inpakservice. Wij kunnen uw inboedel voor u inpakken zodat u de focus kunt houden op het verhuizen naar Utrecht. Wel zo fijn.

Onze verhuisservice werkt enkel met materialen van topkwaliteit en beschikken over een herkenbare, volledig met alle benodigde verhuismaterialen uitgeruste, verhuiswagen met laadklep. De op en top fitte en opgeleide verhuizers zijn ervaren en kunnen u zowel Nederlandstalig als Engelstalig uitgebreid informeren tijdens uw verhuizing, waarbij zij bijgestaan worden door flexibele studenten. Wij hebben onze eigen handyman service voor montage en demontage waar u niets extra’s voor betaald, net als het ontkoppelen en opnieuw aankoppelen van uw wasmachine en droger. Geen extra kosten. Service van het huis. Omdat wij vinden dat dat zo hoort.


Waarom klanten kiezen voor onze verhuisservice

  • Onze verhuisservice staat 7 dagen per week, van 9 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over uw aanstaande verhuizing en ons verhuisbedrijf
  • Wij verhuizen u gemiddeld 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven
  • Met meer dan 12 jaar ervaring zijn wij dé partner in allerlei verhuizingen
  • Altijd binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte zonder verborgen kosten en kleine lettertjes

50% goedkoper verhuizen

Met ons verhuisbedrijf kunnen we u 50% goedkoper naar Utrecht verhuizen dan overige verhuisbedrijven. Hoe dat mogelijk is?

Wij rekenen enkel de kosten van punt A naar B en niet de kilometers die onze verhuizers met de verhuiswagen af moeten leggen om terug naar kantoor te komen. Het verhuisteam is een combinatie van ervaren en tot verhuizer opgeleide verhuizers en flexibele studenten. Zo combineert ons verhuisbedrijf het beste van twee werelden en kunnen wij een goedkope verhuizing realiseren waarbij de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

Wij beschikken over een eigen verhuiswagen met laadklep en hoeven alleen materiaal te huren in het geval er een verhuislift benodigd is om u succesvol te verhuizen. Voor onze extra services als het ontkoppelen en aankoppelen van de wasmachine en droger én onze handyman service rekenen wij geen extra kosten. Gewoon service van ons. Voor u.

Met onze M3 calculator kunt u precies aangeven wat wij voor u gaan Utrechts verhuisbedrijf, zodat wij u een offerte op maat kunnen bieden met prijsindicatie. Een offerte zonder verborgen kosten en kleine lettertjes. Bekijk en bereken direct wat er benodigd is om u succesvol naar Utrecht te verhuizen met onze M3 calculator.


In samenwerking met ons verhuizen?

Verhuizen wij u binnenkort ook binnen Utrecht, net als de 50 andere particulieren en bedrijven die wij wekelijks succesvol?

Wacht niet langer. Wij garanderen u 50% goedkoper te verhuizen met ons ervaren verhuisbedrijf zonder daarbij in te hoeven boeten aan de geleverde kwaliteit.

Uw verhuizing door ons laten verzorgen is de zorgeloze verhuizing die u uw leven lang bij blijft. Hoe vaak u in de toekomst ook nog mag verhuizen, bij een verhuizing denkt u aan het moment dat u naar Utrecht ging verhuizen met ons verhuisbedrijf. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons u goedkoop, succesvol en zonder zorgen verhuizen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan