Een studenten verhuisservice in Utrecht en omgeving nodig? Een studenten verhuisservice in Utrecht en omgeving nodig?
info@utrechtsverhuisbedrijf.nl - 085-0604444

Onze studenten verhuisservice

by onlyprogress No Comments

Wist u dat onze studenten verhuisservice in Utrecht de perfecte combinatie heeft gevonden voor goedkoop verhuizen en toch kwaliteit en professionaliteit leveren? Al meer dan 12 jaar verhuizen wij wekelijks zo’n 50 particulieren en bedrijven, 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven.

Hoe wij dat doen?
Door gebruik te maken van ervaren verhuizers én studenten voor onze verhuisservice. Dus niet alleen een studenten verhuisservice, maar onze ervaren verhuizers die de flexibele studenten ondersteunen tijdens uw verhuizing.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Ervaren verhuizers die onze studenten verhuisservice ondersteunen

Tal van verhuisbedrijven maken gebruik van flexibele studenten voor uw verhuizing. Dit heeft als voordeel dat de kosten vaak lager uitvallen dan wanneer er een gespecialiseerd verhuisteam uw verhuizing realiseert. Studenten zijn nou eenmaal goedkoper dan gediplomeerde verhuizers. De keerzijde is dat er soms roekeloos met uw en andermans goederen wordt omgegaan met alle gevolgen van dien. Verhuisbedrijf Utrecht combineert het beste van twee werelden. Door een verhuisteam samen te stellen van ervaren verhuizers die bijgestaan worden door flexibele studenten binnen onze verhuisservice kunnen wij u goedkoper verhuizen én daarbij de gewenste kwaliteit van uw verhuizing waarborgen.


Waarom een studenten verhuisservice onder begeleiding van ervaren verhuizers?

  • Wij verhuizen u zo’n 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven en altijd mét behoud van de gewenste kwaliteit.
  • Verhuisbedrijf Utrecht biedt meer dan een reguliere studenten verhuisservice door slim gebruik te maken van goedkope krachten en ervaren vakmensen
  • Onze verhuisservice is 7 dagen per week van 09.00 tot 22.00 bereikbaar voor al uw vragen over uw verhuizing en ons verhuisbedrijf
  • Met meer dan 12 jaar ervaring en 50 succesvolle verhuizingen per week zijn wij dé geschikte partner voor allerlei verhuizingen

50% goedkoper verhuizen met onze studenten verhuisservice

Wij verhuizen u met onze verhuisservice zo’n 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven. Dit kunnen wij waar maken door een verhuisteam samen te stellen van ervaren verhuizers en flexibele studenten. Zo bieden wij kwaliteit voor een scherpe prijs. Wat daarnaast enorm uw verhuiskosten drukt is de manier hoe wij de verhuizing berekenen.

Wij berekenen enkel de kosten van uw verhuizing van A naar B en niet de kosten die ons verhuisteam met de verhuiswagen terug naar kantoor maken. Voor onze handyman service voor montage en demontage betaalt u niets extra’s en ook het ontkoppelen en opnieuw vastkoppelen van uw wasmachine en/of droger zien wij als service van het huis. Niet als een makkelijke manier om extra kosten op de factuur bij te schrijven.

Gewoon Service. Omdat wij vinden dat dat zo hoort.
Wij beschikken over een eigen herkenbare verhuiswagen met laadklep, voorzien van alle benodigde verhuismaterialen. Wij hoeven enkel materiaal te huren wanneer er tijdens uw verhuizing een verhuislift benodigd blijkt te zijn. En mocht dat kleine ongelukje ondanks onze ervaring, vakmanschap en expertise toch om het hoekje komen kijken; onze verhuisservice is ingedekt tegen schade aan uw en andermans eigendommen. Een geruststellende gedachte.


Verhuizen met onze studenten verhuisservice?

Verhuizen onze ervaren verhuizers en studenten u binnenkort ook met de verhuisservice van verhuisbedrijf Utrecht?

Wij garanderen u de zorgeloze verhuizing die u bij blijft. Hoe vaak u in de toekomst ook nog gaat verhuizen, bij een verhuizing denkt u automatisch aan onze verhuisservice.

Bereken direct met onze M3 calculator wat wij voor u gaan verhuizen met onze studenten verhuisservice in Utrecht of vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang van ons binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte zonder verborgen kosten en kleine lettertjes.

Vraag een vrijblijvende offerte aan