Verhuisservice Utrecht - Betaalbare vakmannen in Utrecht ! Verhuisservice Utrecht - Betaalbare vakmannen in Utrecht !
info@utrechtsverhuisbedrijf.nl - 085-0604444

Verhuisservice Utrecht

by onlyprogress No Comments

Succesvol verhuizen voor een lage prijs? Dat kan met verhuisservice Utrecht?

Onze verhuisservice beperkt zich niet alleen tot de stad Utrecht, maar biedt ook in o.a. de steden Woerden, Nieuwegein, Zeist, Vianen en Maarssen de professionele verhuisservice van verhuisbedrijf Utrecht aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer dan 12 jaar verhuis ervaring

Met meer dan 12 jaar ervaring is Utrechts verhuisbedrijf een veelgevraagde partner voor allerlei verhuizingen. Wij verhuizen wekelijks zo’n 50 particulieren en bedrijven en beschikken dan ook over de kennis en middelen om uw verhuizing succesvol en zorgeloos voor u te laten verlopen.

Uw verhuizing laten verzorgen door Utrechtsverhuisbedrijf staat dan ook gelijk aan verhuizen zonder zorgen.

Wij bieden u naast een professionele verhuizing van uw inboedel van A naar B ook de mogelijkheid om uw inboedel door ons te laten inpakken. Onze verhuisservice heeft de mogelijkheid om vlak voor de verhuizing en zelfs tijdens het verhuizen kleine inpakwerkzaamheden te verrichten. Voor het inpakken van uw gehele inboedel bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak te maken met ons verhuisbedrijf.

Wij werken met ervaren gediplomeerde verhuizers, die u Nederlandstalig als Engelstalig te woord kunnen staan gecombineerd met flexibele studenten zodat wij kwaliteit en expertise kunnen bieden tegen studentenprijzen.

Wij werken uitsluitend met het allerbeste materiaal, verhuizen u met onze eigen herkenbare verhuiswagen met laadklep en hebben de mogelijkheid om een verhuislift in te schakelen wanneer dit nodig blijkt te zijn. En mocht er ondanks ons vakmanschap en expertise toch iets mis gaan; verhuisservice Utrecht is ingedekt tegen schades aan uw en/of andermans eigendommen.

Verhuisbedrijf Utrecht is 7 dagen per week, van 09.00 tot 22.00 bereikbaar voor al uw vragen omtrent uw verhuizing.


Waarom samenwerken met verhuisservice Utrecht?

  • Omdat verhuisbedrijf Utrecht u 50% goedkoper kan verhuizen dan overige verhuisbedrijven
  • Met zo’n 12 jaar ervaring een zeer ervaren partner voor uw verhuizing
  • <li

  • Wij sturen u altijd binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte met prijsindicatie

50% goedkoper verhuizen

Utrechts verhuisbedrijf realiseert uw verhuizing zo’n 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven.

Hoe wij dit mogelijk kunnen maken?

Wij berekenen enkel de kosten van de verhuizing van A naar B, niet de kilometers die onze verhuizers met de verhuiswagen terug maken naar kantoor. Het verhuisteam wat uw verhuizing uitvoert bestaat uit ervaren, opgeleide verhuizers en flexibele studenten. Zo combineren wij het beste van twee werelden en bieden u een goedkope verhuizing mét behoud van kwaliteit.

Tevens beschikt verhuisbedrijf Utrecht over een eigen herkenbare verhuiswagen met laadklep die voorzien is van alle benodigde verhuismaterialen.

Voor onze handyman service betaald u niet extra en ook voor het ontkoppelen en opnieuw vastkoppelen in de nieuwe woning van uw wasmachine en/of droger berekenen wij geen extra kosten.

Service van het huis. Omdat wij vinden dat dat zo hoort.

Met de M3 calculator van verhuisservice Utrecht kunt u precies aangeven wat wij voor u verhuizen, zodat wij een offerte op maat voor u kunnen maken zonder verborgen kosten en kleine lettertjes.

Bekijk en bereken wat er benodigd is om u succesvol te verhuizen met de M3 calculator van Utrechts verhuisbedrijf.


Uw verhuizing verzorgd door verhuisservice Utrecht?

Bent u binnenkort de 51ste klant die wij wekelijks succesvol verhuizen met Utrechts verhuisbedrijf? Wacht niet langer. Wij garanderen u een succesvolle goedkope verhuizing door een zeer ervaren verhuisservice waarbij u 50% bespaart op de verhuiskosten t.o.v. overige verhuisbedrijven mét behoud van kwaliteit en professionaliteit. Uw verhuizing door ons laten verzorgen is de zorgeloze verhuizing die u uw leven lang bij blijft. Hoe vaak u in de toekomst ook nog mag verhuizen, bij verhuizen denkt u aan Utrechts verhuisbedrijf

Vraag vandaag nog een offerte aan en profiteer van de ruime ervaring en de uitstekende verhuisservice van verhuisbedrijf Utrecht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan