Verhuizen Utrecht staat voor kwaliteit! Verhuizen Utrecht staat voor kwaliteit!
info@utrechtsverhuisbedrijf.nl - 085-0604444

verhuizen Utrecht – Kwaliteit

by onlyprogress No Comments


Verhuizen zonder zorgen? Dan bent u bij verhuizen utrecht aan het juiste adres. Met meer dan 50 succesvolle verhuizingen per week weet Utrechts verhuisbedrijf wat er zoal komt kijken bij een verhuizing.

Wij verhuizen u niet alleen binnen Utrecht. Ook in de steden Woerden, Nieuwegein, Zeist, Vianen en Maarssen kunt u van onze professionele verhuisservice op aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Verhuizen Utrecht, ervaren gediplomeerde verhuizers

Met meer dan 50 verhuizingen per week en 12 jaar ervaring heeft verhuizen Utrecht de kennis en middelen in huis die nodig zijn om u succesvol te verhuizen naar uw nieuwe woning zonder alle zorgen die doorgaans komen kijken bij uw verhuizing. Uw verhuizing laten verzorgen door Utrechts verhuisbedrijf staat dan ook gelijk aan verhuizen zonder zorgen.

Wij kunnen naast verhuizen ook het inpakken van uw inboedel verzorgen, werken met erkende verhuizers en flexibele studenten die zowel Nederlandstalig als Engelstalig sprekend zijn, gebruiken enkel professionele materialen, hebben de mogelijkheid om een verhuislift in te schakelen en gaat er onverhoopt toch iets mis; dan is verhuizen Utrecht ingedekt tegen eventuele schades aan uw of andermans eigendommen.

Met onze verhuisservice, die 7 dagen per week van 09.00 tot 22.00 uur bereikbaar is, verhuizen wij u ook nog eens tot wel 50% goedkoper dan andere verhuisbedrijven.


Waarom wij goedkoop kunnen verhuizen?

  • Berekent het verhuizen van A naar B, niet de uren die de verhuizers van Utrechts verhuisbedrijf spenderen aan hun terugreis
  • Maakt gebruik van een handyman service (voor montage en demontage) waar u niet extra voor betaald
  • Heeft een eigen professioneel aangeklede en herkenbare verhuiswagen met laadklep die voorzien is van alle benodigde verhuismaterialen
  • Stuurt u altijd binnen 2 uur een offerte op maat terug met prijsindicatie

Ons M3 calculator

Met de m3 calculator van Utrechts verhuisbedrijf kunt u precies aangeven waaruit uw inboedel bestaat zodat wij u een op maat gemaakt offerte kunnen leveren waar geen verborgen kosten worden berekend. Zo weet u precies of goedkoop verhuizen met de verhuisservice van Utrechts verhuisbedrijf ook echt goedkoop verhuizen is voor u en weten wij wat er voor uw verhuizing benodigd is.

Bekijk en bereken wat er benodigd is om u succesvol te verhuizen met de M3 calculator van Utrechts verhuisbedrijf.


Uw verhuizing verzorgd door verhuizen Utrecht?

Maakt u binnenkort ook gebruik van de professionele verhuisservice van Utrechts verhuisbedrijf net als de 50 particulieren en bedrijven die wij wekelijks succesvol verhuizen? Wacht niet langer.

Wij garanderen u goedkoop verhuizen zonder zorgen waarbij u betaald van A naar B, zonder verdere verborgen kosten en zonder in te boeten aan de te leveren kwaliteit van onze verhuisservice. Uw verhuizing door ons laten verzorgen is de zorgeloze verhuizing die u uw leven lang bij blijft. Hoe vaak u in de toekomst ook nog mag verhuizen, bij een verhuizing denkt u aan Utrechts verhuisbedrijf.

Vraag vandaag nog een offerte aan en profiteer van de ruime ervaring en de uitstekende verhuisservice van Utrechts verhuisbedrijf.

Vraag een vrijblijvende offerte aan